Frisörer i Gustafs

Annons:
Hitta frisör i Gustafs - duktiga och erfarna frisörer i Gustafs som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Gustafs som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Gustafs

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Gustafs som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Gustafs för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Anneli Salongen
Ljusterbrov. 20
783 95 GUSTAFS


G B:s Klippotek
Naglarbyv. 7
783 50 Gustafs


Frisyr Studion
Backa 62
783 95 GUSTAFS


Häst & Hårkraft Gudruns AB
Bugatu 18
783 95 GUSTAFS


Maria Long
Källbergsv. 1
783 50 Gustafs


Orrboes Solvarbo AB
Ljusterbrov. 20
783 95 GUSTAFS


Lilla Saxen
Morbyv. 42
783 50 Gustafs

Annons:

Håruppsättning i Gustafs

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Gustafs så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Gustafs så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Gustafs som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Gustafs

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Gustafs varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Gustafs innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Gustafs

I Gustafs fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Gustafs. Nedan finns en del övrig fakta om orten Gustafs:

Gustafs socken ligger i Dalarna, ingår sedan 1971 i Säters kommun och motsvarar från 2016 Gustafs distrikt. Tätorten Mora by och tätorten Naglarby och Enbacka med Gustafs kyrkby och sockenkyrkan Gustafs kyrka ligger i socknen.

Yta: 121 km2
Invånarantal: 2986, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Gustafs om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Gustafs fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Gustafs. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Gustafs rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Dalarna.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.