Frisörer i Enviken

Annons:
Hitta frisör i Enviken - duktiga och erfarna frisörer i Enviken som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Enviken som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Enviken

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Enviken som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Enviken för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Fridas Hårdesign
Kyrkv. 3
790 26 Enviken

Annons:

Håruppsättning i Enviken

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Enviken så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Enviken så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Enviken som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Enviken

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Enviken varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Enviken innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Enviken

I Enviken fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Enviken. Nedan finns en del övrig fakta om orten Enviken:

Enviken är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Envikens socken. Orten ligger vid riksväg 50 i kommunens norra del. I Enviken ligger Envikens kyrka och i den intilliggande Enviksbyn Envikens gamla kyrka.

Yta: 124,59 hektar
Invånarantal: 609, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Enviken om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Enviken fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Enviken. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Enviken rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Dalarna.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.