Frisörer i Djurmo

Annons:
Hitta frisör i Djurmo - duktiga och erfarna frisörer i Djurmo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Djurmo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Djurmo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Djurmo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Djurmo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hair-Line
Granv. 17
785 62 DJURMO

Annons:

Håruppsättning i Djurmo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Djurmo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Djurmo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Djurmo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Djurmo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Djurmo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Djurmo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Djurmo

I Djurmo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Djurmo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Djurmo:

Djurmo är en tätort i Gagnefs kommun. Den ligger mellan Dalälven och Djurmo klack, cirka 4 kilometer öster om Djurås. Genom orten går Dalabanan och Riksväg 70.

Yta: 91,71 hektar
Invånarantal: 711, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Djurmo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Djurmo fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Djurmo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Djurmo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Dalarna.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.