Frisörer i Dala-Husby

Annons:
Hitta frisör i Dala-Husby - duktiga och erfarna frisörer i Dala-Husby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Dala-Husby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Dala-Husby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Dala-Husby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Dala-Husby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Malin
Dikesv. 7
776 97 Dala


Salong Helena
Dikesv. 7
776 97 Dala

Annons:

Håruppsättning i Dala-Husby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Dala-Husby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Dala-Husby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Dala-Husby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Dala-Husby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Dala-Husby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Dala-Husby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Dala-Husby

I Dala-Husby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Dala-Husby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Dala-Husby:

Husby (även Dala-Husby) är en tätort i Hedemora kommun och kyrkbyn i Husby socken som är en av Dalarnas äldsta bondebygder. Tätorten Husby omfattar bland annat Övernora, Salmakarbo, Ytternora, Smedby, Koberga, Djusa, Berga, Källsbyn och Lundbo. Smedby är ortskärnan och det är där kyrkan ligger.

Yta: 70,36 hektar
Invånarantal: 256, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Dala-Husby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Dala-Husby fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Dala-Husby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Dala-Husby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Dalarna.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.