Frisörer i Bjursås

Annons:
Hitta frisör i Bjursås - duktiga och erfarna frisörer i Bjursås som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Bjursås som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bjursås

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bjursås som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bjursås för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårlocken Anette Eklund
Dammv. 4
790 21 Bjursås

Annons:

Håruppsättning i Bjursås

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bjursås så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bjursås så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bjursås som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bjursås

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bjursås varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bjursås innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bjursås

I Bjursås fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bjursås. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bjursås:

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjursås om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bjursås fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bjursås. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bjursås rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Dalarna.