Frisörer i Äppelbo

Annons:
Hitta frisör i Äppelbo - duktiga och erfarna frisörer i Äppelbo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Äppelbo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Äppelbo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Äppelbo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Äppelbo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ingegerds Klippstuga
Nordibyn 5
780 54 ÄPPELBO

Annons:

Håruppsättning i Äppelbo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Äppelbo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Äppelbo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Äppelbo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Äppelbo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Äppelbo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Äppelbo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Äppelbo

I Äppelbo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Äppelbo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Äppelbo:

Äppelbo är en tätort i Vansbro kommun och kyrkbyn i Äppelbo socken, belägen omkring 15 kilometer väster om Vansbro. Orten ligger vid E16, riksväg 66. Äppelbo ligger på norra sidan av Västerdalälven och vid dess tillflöde, ån Noret.

Yta: 103,22 hektar
Invånarantal: 258, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Äppelbo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Äppelbo fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Äppelbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Äppelbo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Dalarna.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.