Frisörer i Älvdalen

Annons:
Hitta frisör i Älvdalen - duktiga och erfarna frisörer i Älvdalen som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Älvdalen som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Älvdalen

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Älvdalen som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Älvdalen för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårkällan - Linda Estenberg Martinsson
Dalg. 115 A
796 30 älvdalen


Salong Alli
Skatåsv. 4
796 90 älvdalen


Åsbergs Herrfrisering, Sven-Olov Åsberg
Dalg. 79
796 30 älvdalen


Hos Lotta - Lotta Hjalmarsson
Dalg. 106 B
796 30 älvdalen


Hillevis Damfrisering
Skatholsv. 12
796 91 ÄLVDALEN


Salong Huvudgatan
Dalg. 30
796 31 ÄLVDALEN


Evas Hårverkstad
Glädjev. 10
796 31 ÄLVDALEN


Mjöberg, Birgitta
Näsv. 60
796 90 älvdalen


Sofie Graw
Mässv. 19
796 31 ÄLVDALEN


Hårateljén Maria Olander
Nybolsv. 16
796 31 ÄLVDALEN


Våran Salong Maria Nilsson
Dalg. 64
796 31 ÄLVDALEN


Birgittas Hårklipp
0251 - 123 36


Annons:

Håruppsättning i Älvdalen

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Älvdalen så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Älvdalen så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Älvdalen som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Älvdalen

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Älvdalen varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Älvdalen innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Älvdalen

I Älvdalen fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Älvdalen. Nedan finns en del övrig fakta om orten Älvdalen:

Älvdalen (Tjyörtjbynn på älvdalska), är en tätort i Dalarna och centralort i Älvdalens kommun, belägen vid Österdalälven. I Älvdalen talas lokalmålet älvdalska.

Yta: 301,91 hektar
Invånarantal: 1810, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Älvdalen om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Älvdalen fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Älvdalen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Älvdalen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Dalarna.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.