Frisörer i Olofström

Annons:
Hitta frisör i Olofström - duktiga och erfarna frisörer i Olofström som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Olofström som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Olofström

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Olofström som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Olofström för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Christins Hårateljé
Ö. Storg. 39
293 34 Olofström


Eriksson o. Blomqvist Frisersalong
Ö. Storg. 20
293 34 Olofström


Salong Hon & Han
Åkerbärsv. 2
293 41 Olofström


Gränums Byasalong
Håkantorpsv. 135
293 93 OLOFSTRÖM


Christins Hårateljé
Bredg. 2
293 34 Olofström


Olsson, Paulina
Ingenjörsg. 55 D
293 38 Olofström


Eriksson, Ida
Ö. Storg. 39
293 34 Olofström


Bebas Klippstudio AB
Ö. Storg. 20
293 34 Olofström


Pias Hyrstol
Ådalsv. 1
293 34 Olofström


Hårstrået Drop In AB
Ö. Storg. 38
293 34 Olofström


Salong Ann
Bladv. 8
293 42 OLOFSTRÖM


Hans & Hennes Klippotek
Nedre Brog. 1
293 31 OLOFSTRÖM

Annons:

Håruppsättning i Olofström

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Olofström så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Olofström så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Olofström som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Olofström

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Olofström varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Olofström innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Olofström

I Olofström fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Olofström. Nedan finns en del övrig fakta om orten Olofström:

Olofström (förr Holje by) är en tätort i nordvästra Blekinge och centralort i Olofströms kommun, Blekinge län. Olofström har vuxit upp kring Petrefors bruk, ett järnbruk som anlades 1735.

Yta: 704,42 hektar
Invånarantal: 7327, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Olofström om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Olofström fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Olofström. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Olofström rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Blekinge.