Frisörer i Kallinge

Annons:
Hitta frisör i Kallinge - duktiga och erfarna frisörer i Kallinge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Kallinge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kallinge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kallinge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kallinge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisyrateljén Kallinge
Kockumsv. 17
372 50 Kallinge


Salong Lillewi
Hangarv. 16
372 50 Kallinge


Ainas Familjesalong
Almv. 13
372 53 KALLINGE


Hårslingan
N. Smålandsg. 1
372 50 Kallinge


Vår Salong Ulla & Lisbeth
Vällarev. 8 D
372 50 Kallinge


Johansson, Paula Ann-Kristin
Djupadalsv. 7
372 52 Kallinge

Annons:

Håruppsättning i Kallinge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kallinge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kallinge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kallinge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kallinge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kallinge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kallinge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kallinge

I Kallinge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kallinge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kallinge:

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kallinge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kallinge fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kallinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kallinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Blekinge.