Frisörer i Jämshög

Annons:
Hitta frisör i Jämshög - duktiga och erfarna frisörer i Jämshög som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Jämshög som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Jämshög

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Jämshög som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Jämshög för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Huvudsaken
J.f Anderssons v. 4 A
293 73 JÄMSHÖG


Marita Ann-Krestin Johansson
Ö. Ringv. 367
293 92 Jämshög


Anitas Hårservice
Bengt Nordenbergs v. 19
293 73 JÄMSHÖG

Annons:

Håruppsättning i Jämshög

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Jämshög så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Jämshög så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Jämshög som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Jämshög

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Jämshög varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Jämshög innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Jämshög

I Jämshög fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Jämshög. Nedan finns en del övrig fakta om orten Jämshög:

Jämshög är en tätort i Olofströms kommun och kyrkby i Jämshögs socken i Blekinge län. Jämshög ligger vid Holjebanan och Sölvesborg-Olofström-Älmhults Järnväg.

Yta: 162,34 hektar
Invånarantal: 1494, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jämshög om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Jämshög fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Jämshög. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Jämshög rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Blekinge.