Frisörer i Asarum

Annons:
Hitta frisör i Asarum - duktiga och erfarna frisörer i Asarum som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 10 olika frisörer i Asarum som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Asarum

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Asarum som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Asarum för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Åsas Klippstuga & Studio Nail
Kilahallsv. 16
374 91 ASARUM


Salong Hemmavid
Torarpsv. 270 -8
374 91 ASARUM


Kerstins Hårvård
Storg. 28
374 52 Asarum


Åsa Molins Klippstuga
Kilahallsv. 16
374 91 ASARUM


Ingrids Damsalong, Ingrid Rosenqvist
Häckv. 5 B
374 52 Asarum


Salong Klippknuten
Nötabrånev. 108
374 91 ASARUM


Salong 2000
Storg. 66
374 52 Asarum


Korpadalens Hårvård
Mörtv. 2
374 51 ASARUM


Salong Jenny
Storg. 30
374 52 Asarum


Salong Eleonor
Porsv. 13
374 51 ASARUM

Annons:

Håruppsättning i Asarum

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Asarum så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Asarum så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Asarum som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Asarum

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Asarum varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Asarum innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Asarum

I Asarum fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Asarum. Nedan finns en del övrig fakta om orten Asarum:

Asarum är en del av tätorten Karlshamn i Karlshamns kommun och kyrkby i Asarums socken i Blekinge län. Fram till 1970 var orten en egen tätort for att då växa samman med Karlshamn. I Asarum bodde det 7 773 personer (2007).

Yta:
Invånarantal: 7773, år 2007

Här kan du ta del av mer information om orten Asarum om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Asarum fanns det totalt 10 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Asarum. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Asarum rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Blekinge.